Istražimo zajedno svemir mogućnosti

Mogućnosti mobilnosti – Europski tjedan mladih 2024.

9. travnja 2024.

Želiš otići na mobilnost, zanimaju te mogućnosti mobilnosti koje se nude i želiš čuti iskustva iz prve ruke?! Zabilježi u svom kalendaru datume 13. i 23. travnja!

Od 12. do 19. travnja traje Europski tjedan mladih, događaj koji Europska komisija organizira svake druge godine kako bi proslavila i promicala angažman, sudjelovanje i aktivno građanstvo mladih diljem Europe i šire.

Povodom Europskog tjedna mladih CTK Rijeka organizira panel, konferenciju i Info štand.

U sklopu STEM piknika 2.0 u Dvorani susreta (Gradska knjižnica Rijeka) održat će se Panel Eurodesk: Mogućnosti za mobilnost mladih u STEM-u, od 14:00h do 15:00h.

Na panelu će svoja iskustva podijeliti mladi koji su sudjelovali u formalnim studentskim razmjenama, ali i neki koji su sudjelovali u neformalnim razmjenama i treninzima. Zajedničko svim mladima koji će s nama podijeliti svoja iskustva je da su svi sudjelovali u razmjenama u STEM području.

Panel će moderirati naša Hana Galogaža Lanča, a biti će govora o razlozima odlaska na razmjenu, konkretnim aktivnostima na kojima su mladi na razmjeni sudjelovali, vještinama i znanjima koje su stekli i usavršili, te o kulturnim razlikama i sličnostima kojih su postali svjesniji na razmjeni. U samo sat vremena panela možeš saznati niz informacija i saslušati različita životna iskustva!

O Eurodesku i mogućnostima mobilnosti informirat ćemo studente i 23. travnja u prostoru Restorana Kampus, pa se tako na našem Info štandu možeš informirati o svemu što te zanima o mobilnostima koje ti se nude.

Ako ne stižeš na neko od ovih događanja, a zanimaju te mogućnosti mobilnosti i želiš se više informirati, slobodno nas kontaktiraj putem e-maila, telefona, ili dođi uživo u CTK.

Sve aktivnosti u sklopu Europskog tjedna mladih sufinanciraju: Agencija za mobilnost i programe Europske unije, Središnji državni ured za demografiju i mlade, Primorsko Goranska županija i Grad Rijeka

Najnovije vijesti iz projekta

Skip to content