Istražimo zajedno svemir mogućnosti

Kreiraj! gradske prioritete za ovu godinu!

1. veljače 2024.
Dođi na Kreiraj! i kaži što misliš o gradskim prioritetima za ovu godinu!
Mentalno zdravlje mladih, stambeno zbrinjavanje, stipendije i (samo)zapošljavanje samo su neke od tema kojima se je Grad Rijeka bavio prošle godine, a sad je na tebi red!
 
Dođi u Gradsku knjižnicu Rijeka, poslušaj zanimljiva predavanja, upoznaj nove ljude i druži se s ambasadoricama i ambasadorima mladih Grada Rijeke. Ne zaboravi iznijeti svoja mišljenja o temama za mlade i navesti svoje prijedloge kako unaprijediti grad jer ovoga puta tvoje se mišljenje stvarno sluša!
 
Prijavi se na Kreiraj! i osmisli teme kojima će se Grad Rijeka baviti tijekom 2024. godine. U utorak, 13. i u srijedu, 14. veljače od 10:00 do 16:00 sati dođi u dvoranu susreta* nove Gradske knjižnice Rijeka i – Kreiraj!
 

Kreiraj! je dio projekta “Grad po mjeri mladih” kojeg zajednički provode Grad Rijeka, Centar tehničke kulture Rijeka i Udruga “Delta”. U sklopu ovog projekta planirano je 12 aktivnosti koje će tijekom 2023. i 2024. povezati mlade i predstavnike Grada u ostvarenju ciljeva i rezultata Programa za mlade. Projekt je financiran sredstvima Europske komisije kroz Erasmus+ program.

Najnovije vijesti iz projekta

Skip to content