Istražimo zajedno svemir mogućnosti

Započeo je još jedan Time to Move!

17. listopada 2022.

Već tradicionalno listopad obilježavamo raznim aktivnostima u sklopu Time to Move kampanje čiji je cilj informirati mlade o mogućnostima u sklopu EU programa i potaknuti ih na – POKRET! Ove godine pripremili smo posebno izdanje Time to Move-a i u suradnji s Eurodesk multiplikatorima iz Hrvatske organizirali nacionalni Eurodesk Treasure Hunt koji će se 21. listopada 2022. godine održati istovremeno u brojnim gradovima!

Riječko izdanje igre organizira Centar tehničke kulture Rijeka (Školjić 6), odakle kreće Eurodesk Treasure Hunt (lov na blago). Kroz igru, sudionici će rješavati zanimljive zagonetke i izazove, upoznavati svoj grad te se istovremeno informirati o mogućnostima za mobilnost mladih, a sve što im treba za dobru zabavu je pametan mobitel (i puna baterija!). Igrati se može pojedinačno ili u timu, a za bolji provod preporučamo da sudionici povedu i prijatelje. Detaljnije upute i pravila sudionici će dobiti nakon prijave koje su otvorene do 20.10.2022. (dan prije održavanja igre).

Prijavite sebe i svoj tim na poveznici: https://forms.office.com/r/4QMDKvwm6s

 

Eurodesk Treasure Hunt održava se u sklopu paneuropske kampanje Time to Move kojom se potiče mlade na mobilnost te se promoviraju mogućnosti volontiranja, stažiranja, studiranja i putovanja u Europi i izvan nje. Kampanja se odvija u organizaciji Eurodesk informacijske mreže u kojoj je Centar tehničke kulture Rijeka jedan od multiplikatora.

Najnovije vijesti iz projekta

Skip to content