Istražimo zajedno svemir mogućnosti

Prijavi se na radionicu izrade životopisa

30. kolovoza 2022.

Centar tehničke kulture Rijeka organizira edukativnu radionicu za početak nove akademske godine, a radi se o online radionici izrade životopisa. Bilo da je riječ o prijavi za posao, stručnu praksu, volontiranje ili neki drugi program, uvijek je dobro imati spreman super životopis i motivacijsko pismo koji će vas predstaviti u najboljem svjetlu.

Na radionici ćemo se upoznati s Europassom, najpoznatijim alatom za izradu životopisa, te istražiti koje sve mogućnosti on nudi. Također ćemo razgovarati o glavnim komponentama koje svaki životopis ili molba za posao moraju imati, te o najčešćim greškama prilikom pisanja kojih ponekad nismo svjesni. Dotaknut ćemo se i pravilnog pisanja e-maila te službenog obraćanja potencijalnim poslodavcima, profesorima u školi ili fakultetu te drugim službenim osobama.

Radionica izrade životopisa održat će se online putem platforme Zoom u petak 2. rujna 2022. godine s početkom u 15:00 sati, a namijenjena mladima do 30 godina (učenicima, studentima i mladim nezaposlenim osobama u potrazi za poslom). Prijavi se na radionicu i nauči osnove formalne komunikacije te kako napisati životopis i motivacijsko pismo za svaku priliku.

 

Za sudjelovanje na radionici ispunite prijavni obrazac koji se nalazi na web stranici Centra tehničke kulture Rijeka. Nakon ispunjenja obrasca na vašu e-mail adresu doći će potvrda sa Zoom linkom.

Online radionicu izrade životopisa i Europass alata financijski podupiru Agencija za mobilnost i programe Europske unije i Primorsko-goranska županija.

Najnovije vijesti iz projekta

Skip to content