Istražimo zajedno svemir mogućnosti

Predstavljamo pobjednike Eurodesk treasure hunta iz Rijeke

3. studenoga 2022.

Ove godine u sklopu Time to Move kampanje članovi Eurodesk mreže Hrvatska organizirali su nacionalni Eurodesk treasure hunt u brojnim gradovima u Hrvatskoj među kojima je i Rijeka.

Lov na blago održao se istovremeno u svim gradovima 21. listopada 2022 godine a Riječko izdanje igre organizirao je Centar tehničke kulture Rijeka. Pobjednici riječkog izdanja igre su učenici Srednje škole Ambroza Haračića s Malog Lošinja koji su osvojili Eurodeskov ruksak iznenađenja!

Svake godine tijekom Time to Move kampanje organiziramo razne aktivnosti kroz koje na zabavan način uključujemo mlade iz lokalne zajednice da istražuju mogućnosti za mobilnost, volontiranje, stažiranje, studiranje i putovanje po Europi i izvan nje.

Ukoliko ste propustili ovogodišnje izdanje Time to Move a zanimaju vas mogućnosti za mobilnost i sudjelovanje u raznim programima za mlade, slobodno nam se javi e-mailom na mmrak@ctk-rijeka.hr ili dođi kod nas u Centar (Školjić 6) na EU info-kutak  gdje možeš potražiti savjet i informacije za svoju sljedeću avanturu!

Najnovije vijesti iz projekta

Skip to content