Istražimo zajedno svemir mogućnosti

I ovog listopada probat ćemo te nagovoriti da iskoristiš mogućnosti koje ti pružaju europski programi

13. listopada 2020.

Mreža Eurodesk svojom će najvećom kampanjom „Time to Move“ i ovogodišnji listopad diljem Europe obogatiti brojnim aktivnostima u organizaciji Eurodeskovih multiplikatora. Putem brojnih informativnih aktivnosti promovirat će se mogućnosti koje europski obrazovni programi nude mladima – volontiranje, stipendije, stručne prakse, razmjene mladih, osposobljavanja i razni natječaji.

CTK Rijeka, kao jedan od Eurodesk multiplikatora, pripremio je nekoliko aktivnosti u koje se možeš uključiti – na tebi je da izabereš što ti više odgovara, online ili offline aktivnosti.

Do kraja listopada u Time to move kvizu koji smo pripremili za tebe možeš iskušati svoje znanje o europskim zemljama, običajima, kulturi i posebnostima, ali i o europskim programima koji ti nude mogućnost da se uključiš u volonterske, obrazovne ili druge aktivnosti za mlade. Kviz možeš ispuniti na poveznici. Podijeli ga s prijateljima i saznaj tko od vas zna više!

Tijekom listopada s mladima zajedno izrađujemo avanturističku igru o Rijeci. Igra će biti povezana s mobilnošću općenito, tj. bavit će se ljudima i predmetima koji su dolazili i odlazili u Rijeku i iz Rijeke. Ako si zainteresiran, još uvijek nam se možeš priključiti slanjem maila na imusanovic@ctk-rijeka.hr.

Kraj mjeseca, točnije četvrtak, 29. listopada, rezervirali smo za radionicu „99 luftballons“, na kojoj ćemo, uz pratnju drugih hitova, razgovarati o mogućnostima za mobilnost, zaigrati kviz te tehnikom akrila naslikati svoj balon kojim ćemo označiti mjesto gdje želimo ići u Europi. Za sudjelovanje radionici potrebno je ispuniti prijavu. Za sve sudionike pripremamo i iznenađenje 😉

Sve aktivnosti Time to move kampanje organiziramo uz financijsku potporu Primorsko-goranska županija, Agencija za mobilnost i programe Europske unije te Ministarstvo demografije, obitelji, mladih i socijalne politike.

Najnovije vijesti iz projekta

Skip to content