Istražimo zajedno svemir mogućnosti

EU info kutak za kraj #EuropskeGodineMladih2022

23. prosinca 2022.

Polako ispraćujemo 2022. koja je proglašena Europskom godinom mladih. Organizirali smo brojne radionice, fizičke i online, družili se, dijelili iskustva i dogodovštine… Ali to ne znači i kraj naše priče!

U srijedu 28.12.2022. u 13 sati organiziramo online ispraćaj Europske godine mladih tijekom kojeg ćemo rezimirati što smo sve postigli u protekloj godini, koje aktivnosti su iza nas i koje nas očekuju u 2023. godini.  

Tom prilikom predstavit ćemo i razne EU programe mobilnosti za mlade, kako bi u svoje novogodišnje rokovnike mogli upisati vašu sljedeću avanturu za učenje, studiranje, volontiranje, putovanje ili radno iskustvo!

Prezentirat ćemo Erasmus+ mobilnosti, Europske snage solidarnosti i DiscoverEU programe. Na online druženju imat ćeš priliku informirati se o nadolazećim prijavama i rokovima, ali i aktivnostima za mlade koje CTK Rijeka planira za sljedeću godinu u sklopu Centra za mlade RI connect. U sklopu Centra za mlade djeluje EU info-kutak gdje možeš potražiti savjet i informaciju vezanu za prijavu na programe mobilnosti, kako napisati dobro motivacijsko pismo ili jednostavno potražiti odgovor na pitanje „odakle krenuti u moru silnih mogućnosti?“.

Dođi, informiraj se, pitaj sve što te zanima i napravi plan za 2023. godinu!

Prijavi se na online radionicu putem obrasca, a link će ti stići na e-mail adresu dan prije radionice.

Najnovije vijesti iz projekta

Skip to content