Istražimo zajedno svemir mogućnosti

A danas na meniju: Erasmus+

16. listopada 2023.

U petak, 13. listopada 2023. s početkom u 10:00 sati u Proizvodnom parku Torpedo (Milutina Barača 60/I.kat/konferencijska dvorana) poslužili smo Erasmus+! 

Za predjelo smo pripremili panel raspravu o mobilnosti na kojoj su glavnu riječ vodili Erasmus koordinatori iz srednje škole i fakulteta, a pridružili su im se učenici i studenti koji su sudjelovali u razmjeni. Za glavno jelo poslužili smo iskustva korisnika Erasmus+ programa iz raznih područja koji su u sljedovima predstavili zašto sudjeluju u programu, kako je to promijenilo njihov rad i kako je utjecalo na njih i druge oko njih. Predstavili su se i projekti iz područja obrazovanja odraslih, mladih te sporta. Korisnici Erasmus+ programa su na ovaj način predstavili zašto se uključiti u Erasmus+ i otkriti raznolikost Europe, učiti o njezinoj kulturnoj baštini i povijesti i družiti se s ljudima iz cijele Europe!

Prijave su obavezne na e-mail: ed-rijeka@porin.hr.

 

Događanje „A danas na meniju: Erasmus+“ organizirali su Riječka razvojna agencija PORIN u ime Europe Direct mreže i Centar tehničke kulture Rijeka u ime Eurodeska.

Najnovije vijesti iz projekta

Skip to content