Istražimo zajedno svemir mogućnosti

Virtualna realnost – budućnost obrazovanja i kulturne baštine?!

4. ožujka 2021.

S velikim zadovoljstvom privodimo kraju dvogodišnji Erasmus+ projekt “Crowddreaming – Youth co-create digital culture” koji ćemo zaključiti završnim događanjem “Virtualna realnost – budućnost obrazovanja i kulturne baštine?!” što će se u Edukacijsko- izbložbenom prostoru Centra tehničke kulture Rijeka (Školjić 6, prizemlje) održati u utorak, 23. ožujka, od 10 do 14 sati.

 

Na događanju ćemo okupiti osobe koje se bave zaštitom i promocijom kulturne baštine, predstavnike obrazovnog i javnog sektora, te sve one koji žele i vole promišljati budućnost obrazovanja i kulture općenito. Mi ćemo za pogled u budućnost navući VR naočale, jer to je jedna od mogućih perspektiva koja nam nudi brojne potencijale, ali i izazove. Upravo o tome želimo razgovarati s okupljenima na završnom događanju projekta Crowddreaming.

Na jednom mjestu okupit ćemo one koji su, kao i mi, pokušali koristiti virtualnu realnost kako bi djeci i mladima, ali i ostalim građanima približili kulturnu baštinu, ali i razvili nove obrazovne metode. Osim toga, predstavit ćemo rezultate projekta Crowddreaming – Youth co-create digital culture, konkretnije Europa square na kojem su predstavljeni radovi učenika iz Grčke, Hratske, Italije i Latvije te preporuke za donositelje odluka koje smo sastavli nakon provedbe projekta. Zavirite u agendu događanja, koje će se ukoliko sve bude išlo po planu održati uživo. Ukoliko epidemiološka situacija ne bude dozvoljavala da događaj održimo u planiranom obliku, ono će se održati online.

Ukoliko nam se želite pridružiti, molimo vas da ispunite registracijski obrazac u nastavku. Rok za prijavu je petak, 19. ožujka, 2021.

Napominjemo kako zbog epidemiološke situacije imamo ograničen broj sudionika, te će u slučaju velikog interesa prednost imati oni koji su se prvi prijavili.

PRIJAVE SU ZATVORENE ZBOG VELIKOG INTERESA.

Najnovije vijesti iz projekta

Skip to content