Istražimo zajedno svemir mogućnosti

Upoznajte projekt CrAL u sklopu ALL DIGITAL Weeks-a 2023

17. travnja 2023.

Pridružite nam se u srijedu, 26. travnja u 11:00 sati na online radionici projekta CrAL! Online radionica održat će se u sklopu ovogodišnjeg ALL DIGITAL Weeks-a, a svim zainteresiranim sudionicima ponudit će zanimljivu prezentaciju projekta CrAL koji mladim ljudima pruža alate koji su im potrebni za bolje razumijevanje svijeta u kojem žive. Projekt CrAL mlade potiče da razvijaju svoje kritičko razmišljanje i pomaže im da spoznaju snagu svog glasa, stoga ne propustite biti dio ovog događaja.

ALL DIGITAL Weeks ove se godine održava od 17. travnja do 7. svibnja diljem Europe, a projektni tim projekta CrAL će u sklopu ove radionica predstaviti projekt CrAL, njegove ciljeve i rezultate. Na radionici će se predstaviti i metodologija projekta CrAL, nakon čega slijedi aktivnost temeljena na CrAL kombiniranom tečaju kroz koju će sudionici moći iskusiti primjenu CrAL metodologije iz prve ruke.

Nemojte propustiti priliku za upoznavanje s projektom CrAL i njegovim projektnim timom – registrirajte se ovdje: https://bit.ly/CrALproject i sudjelujte u zajedničkoj razmjeni ideja!

Napomena: radionica se izvodi na engleskom jeziku!

Najnovije vijesti iz projekta

Skip to content