Istražimo zajedno svemir mogućnosti

Tri razloga zašto biste se trebali pridružiti CrAL platformi

27. prosinca 2023.

Dobrodošli na CrAL Platformu – prostor namijenjen nastavnicima i školskoj zajednici. Evo tri razloga zašto biste trebali provjeriti platformu i odmah se registrirati!

1. Online tečaj za učitelje i trenere.

Platforma nudi tečaj sastavljen od 10 modula koji pokrivaju tehničke, digitalne i kreativne vještine. Tečaj je dostupan na engleskom, talijanskom, španjolskom, hrvatskom, litvanskom i grčkom jeziku. Kroz različite module dobit ćete priliku shvatiti CrAL metodologiju i naučiti kako je koristiti za poboljšanje kreativne audiovizualne pismenosti mladih.

2. Izložba audiovizualnih materijala mladih

Mladi i njihovi učitelji koji su sudjelovali u implementaciji CrAL metodologije u Hrvatskoj, Italiji, Litvi i Španjolskoj izradili su audiovizualne materijale. Na platformi ćete pronaći zbirku ovih audiovizualnih materijala, kao i pobjedničke videozapise iz svake države. Istražite kako su primijenili CrAL metodologiju, kako su se pozabavili različitim društvenim problemima i kako su implementirali svoju kreativnost: https://platform.cral-lab.eu/videos/

3. Online zajednica prakse

Osim tečajeva i materijala spremnih za korištenje, platforma nudi prostor u kojem možete podijeliti svoja razmišljanja, započeti rasprave i povezati se s učiteljima i trenerima istomišljenicima diljem Europe. Bilo da tražite inspiraciju, savjet ili prostor za uključivanje u smislene razgovore o obrazovanju, ova je platforma odlično mjesto za početak!

Želite li vidjeti više? Evo vašeg jednostavnog vodiča za registraciju:

1. Idite na stranicu za registraciju: https://platform.cral-lab.eu/registration/

2. Dodajte svoje detalje

3. Nakon što ispunite obavezna polja, kliknite na gumb ‘registracija’.

– Voila! To je to, sada ste službeno dio CrAL zajednice!

 

Pozivamo vas da nam se pridružite već danas i podijelite svoja razmišljanja o kreativnoj audiovizualnoj medijskoj pismenosti na CrAL forumu!

Najnovije vijesti iz projekta

Skip to content