Istražimo zajedno svemir mogućnosti

Održan 4. transnacionalni sastanak partnera u Ateni

4. studenoga 2022.

U listopadu je u Ateni održan 4. transnacionalni sastanak partnera u sklopu projekta CrAL. Ovaj događaj organiziran je kako bi se osvrnulo na proteklih nekoliko mjeseci provedbe projekta, ali i kako bi se planirale buduće aktivnosti.

Tijekom sastanka obrađeni su radni paketi nastali u sklopu projekta te je raspravljano o fazi pilotiranja koja uskoro kreće. Također, na sastanku je raspravljano i o razvijenoj metodologiji koja je inovativna i samim time prilagodljiva potrebama nastavnika.

Naglašeno je i kako tijekom pilot faze, koja će se odvijati tijekom narednih mjeseci, nastavnici prvo moraju naučiti koristiti metodologiju, a zatim je i primijeniti sa svojim učenicima kako bi ostvarili ciljeve koje je projektni konzorcij postavio.

Na sastanku su razmijenjeni dojmovi i izazovi s ​​kojima se svaki partner suočava, kao i neke nove ideje vezane za provedbu koje bi mogle dodati vrijednost projektu i biti poticaj studentima, nastavnicima i trenerima da se zaista osjećaju dijelom CrAL projekta.

Najnovije vijesti iz projekta

Skip to content