Istražimo zajedno svemir mogućnosti

Završena je ovogodišnja Hrvatska Logo Liga – CTK Rijeka prvi u ukupnom poretku

6. svibnja 2022.

Ovogodišnja Hrvatska Logo Liga službeno je došla do svoga kraja, a Centar tehničke kulture Rijeka je najbolja ekipa u ukupnom poretku! Naši su klinci još jednom dokazali svoje znanje i vještine iz informatike pa nam tako u Rijeku donose čak jedno zlato, jedno srebro i tri bronce u ukupnom poretku ovogodišnje Hrvatske Logo Lige.

Kroz održanih šest kola, Centar tehničke kulture Rijeka uspio je zadržati vodeću poziciju, a to su mu omogućili upravo njegovi polaznici: Gaia Klovar Lukarić, koja je u konkurenciji 3. razreda osvojila 2. mjesto u ukupnom poretku, Marko Rigatti, koji je u konkurenciji 5. razreda osvojio 3. mjesto u ukupnom poretku, Patrik Klovar Lukarić, sa osvojenim 1. mjestom i Marta Ljubić sa osvojenim 3. mjestom u ukupnom poretku 7. razreda i Svebor Stublija koji je u ukupnom poretku 8. razreda zauzeo 3. mjesto.

 

Zapažene rezultate u ukupnom poretku ovogodišnje Hrvatske Logo Lige ostvarili su i ostali CTK polaznici: Tonka Ljubić (4. razred/5. mjesto), Dora Španić (4. razred/7. mjesto), David Kanić (4. razred/8. mjesto), Borna Gregur (4. razred/9. mjesto), Juraj Arbula (5. razred/9. mjesto), Bruno Gregur (6. razred/13. mjesto), Josip Šebelja (7. razred/4. mjesto), Mak Šolaja (7. razred/7. mjesto), Iva Laštro (7. razred/8. mjesto) i Mario Rigatti (8. razred/8. mjesto).

 

Čestitamo svim našim polaznicima na njihovim sjajnim rezultatima! Oni su najbolji pokazatelj njihovog truda, rada i predanosti kojom nas oduševljavaju iz godine u godinu.

Najnovije vijesti iz projekta

Skip to content