Istražimo zajedno svemir mogućnosti

Otvoreni upisi – Virtualna matematika

11. ožujka 2020.

Nakon Matematičke vožnje organiziramo još jedan ciklus radionica – Virtualna matematika, kojeg organizira Odjela za matematiku Sveučilišta u Rijeci u suradnji s Centrom tehničke kulture Rijeka.

 

Drugi ciklus koji će obuhvatiti tri radionice bit će srijedom od 17:00 do 18:30 sati, počevši od 25. ožujka, a namijenjena je učenicima od 4. do 8. razreda.

 

Na pravoj radionici25. ožujka sudionice će imati priliku koristeći VR naočale pregledavati matematičke sadržaje i aplikacije. U drugoj radionici, koristeći 360 kameru, snimati će matematičku izložbu koja je postavljena u Kampusu Trsat te ćemo u trećoj radionici, koristeći napravljene snimke, kreirati virtualnu šetnju matematičkom izložbom.

Sve radionice održavaju se na Odjelu za matematiku Sveučilišta u Rijeci (Zgrada sveučilišnih odjela u Kampusu, Radmile Matejčić 2).

 

Radionice su besplatne, ali je potrebna prijava putem obrasca do ponedjeljka, 23. ožujka 2020. godine.

 

Virtualna matematika se provodi u sklopu projekta Budi++ koji financijski podupiru Grad Rijeka, Primorsko-goranska županija, Ministarstvo znanosti i obrazovanja,  Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, Zaklada Hrvatska za djecu, HBOR i INA. 

 

PRIJAVNICA 

Najnovije vijesti iz projekta

Skip to content