Istražimo zajedno svemir mogućnosti

Otkrij zanimljivu stranu matematike – upiši Matematičku vožnju

4. veljače 2020.

Nakon interaktivnih radionica Kemije, spremamo vam ciklus od tri radionice matematike, Matematička vožnja koje organizira Odjela za matematiku Sveučilišta u Rijeci u suradnji s Centrom tehničke kulture Rijeka.

 

Prvi ciklus od tri radionice će biti srijedom od 17:00 do 18:30 sati, počevši od 26.veljače, a namijenjena je učenicima od 4. do 8. razreda.

 

Prva je radionica planirana 26. veljače od 17:00 do 18:30 sati kada će sudionici imati priliku sudjelovati u matematičkoj potrazi za tajnom koja, između ostalog, uključuje kretanje mBot autićem po labirintu.

 

Druga radionica je 4. ožujka od 17:00 do 18:30 i na njoj će polaznici samostalno izrađivati labirint.

 

Treća radionica je 11. ožujka od 17:00 do 18:30 sati i na u trećoj radionici polaznici će izraditi program za mBot autić kojim se on kreće po izrađenom labirintu.

 

Sve radionice održavaju se na Odjelu za matematiku Sveučilišta u Rijeci (Zgrada sveučilišnih odjela u Kampusu, Radmile Matejčić 2).

Radionice se ne naplaćuju, ali je potrebna prijava putem obrasca do 24. veljače 2020. godine.

 

Radionica se provodi u sklopu projekta Budi++ koji financijski podupiru Grad Rijeka, Primorsko-goranska županija, Ministarstvo znanosti i obrazovanja,  Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, Zaklada Hrvatska za djecu, HBOR i INA. 

 

PRIJAVNICA – RADIONICA JE POPUNJENA

Najnovije vijesti iz projekta

Skip to content