Istražimo zajedno svemir mogućnosti

Odličan vikend iza Budi++ ekipe

26. travnja 2021.

Već istrenirani da je vikend pretpostavljen za informatička natjecanja, članovi naše Budi++ ekipe Marin Kupanovac, Patrik Klovar Lukarić i Marta Ljubić, ovog su se vikenda u pratnji svojih mentora zaputili u Zagreb kako bi s dvadesetak najboljih natjecatelja s nacionalnih natjecanja u školskoj godini 2020/2021 odmjerili snage.

U petak, 23. travnja, održana je Hrvatska Logo olimpijada, na njoj su sudjelovala oba naša predstavnika i predstavnica. Rezultati koje su postigli su odlični: Marin Kupanovac osvojio je prvo mjesto, Patrik Klovar Lukarić osvojio je deseto mjesto, a Marta Ljubić dvanaesto. Bravo za sve, kao i za njihovu mentoricu Ivanu Žužić te mentore Ivana Perišu i Lorisa Rašpolića.

Sljedeći dan, subota 24. travnja, bila je još jedan natjecateljski dan za Marina Kupanovca. Marin se zajedno s mentorom Jakovom Tomasićem uputio opet u Zagreb na Juniorsku hrvatsku informatičku olimpijadu gdje je osvojio šesto mjesto! Marin je zajedno s još osam učenika 7. i 8. razreda iz cijele Hrvatske izborio pravo sudjelovanja na Juniorskim izbornim pripremama

na kojima će biti izabrana hrvatska juniorska informatička reprezentacija učenika osnovnih škola koja će ove godine

predstavljati Republiku Hrvatsku na 5. europskoj juniorskoj informatičkoj olimpijadi – EJOI 2021.

Najnovije vijesti iz projekta

Skip to content