Istražimo zajedno svemir mogućnosti

Nagrade našoj Budi++ ekipi

11. siječnja 2022.

Još jedna školska godina zaključena je Danima Hrvatskog saveza informatičara – online susretom učenika i mentora koji su sudjelovali u programima Hrvatskog saveza informatičara u sezoni 2020/2021 i ostvarili najbolje rezultate. Centar tehničke kulture Rijeka je, kao i svake godine, sudjelovao u Hrvatskoj Logo Ligi i Hrvatskom otvorenom natjecanju iz informatike (HONI) te ostvario zapažene rezultate.

 

Ponosni smo reći kako je Centar tehničke kulture Rijeka na natjecanju Logo Lige u školskoj godini 2020/21 imao čak 14 natjecatelja te je u ukupnom ekipnom poretku zauzeo visoko 2. mjesto. Od naših natjecatelja najuspješniji su bili Marin Kupanovac (3. mjesto/8. razred), Marko Rigatti (3. mjesto/4. razred), Patrik Klovar Lukarić (4. mjesto/6. razred), Marta Ljubić (5. mjesto/6. razred), Tonka Ljubić (4. mjesto/3. razred) i David Kanić (5. mjesto/3. razred).

Na Hrvatskom otvorenom natjecanju iz informatike (HONI) Centar tehničke kulture Rijeka imao je 12 predstavnika od kojih je najuspješniji bio Simeon Stefanović, koji je zauzeo 6. mjesto u konkurenciji 2. razreda srednjih škola.

 

Na Zimsku školu informatike koja se je u svom 27. izdanju održala u Čakovcu, od 2. do 8. siječnja 2022. godine sudjelovala su tri naša polaznika – Patrik Klovar Lukarić, Marta Ljubić i Simeon Stefanović.

Najnovije vijesti iz projekta

Skip to content