Istražimo zajedno svemir mogućnosti

CTK Rijeka putuje na državna natjecanja iz informatike i matematike!

13. travnja 2022.

Naša Budi++ ekipa briljirala je na Županijskom natjecanju iz informatike i matematike i sada se vrijedno priprema za nadolazeća državna natjecanja!

Za Državno natjecanje iz informatike, koje će se održati od 3. do 6. svibnja 2022. godine u Vodicama dobili smo 14 poziva, a  pozvani su Val Družeta (5. razred – Algoritmi), Josip Šebelja (7. razred – Algoritmi i 7. razred – Logo), Svebor Stublija (8. razred – Algoritmi i 8. razred – Logo), Marko Rigatti (5. razred – Logo), Juraj Arbula (5. razred – Logo), Bruno Gregur (6. razred – Logo), Marta Ljubić (7. razred – Logo), Iva Laštro (7. razred – Logo), Mak Šolaja (7. razred – Logo), i Simeon Stefanović (3. razred SŠ  – algoritmi i Osnove informatike-strukovne škole). Svebor Stublija i Marta Ljubić pozvani su i u kategoriji Razvoj softvera za svoj rad „Spendiverse“.

 

Osim Državnog natjecanja iz informatike, Centar tehničke kulture Rijeka svojeg će predstavnika imati i na 63. Državnom natjecanju iz matematike koje će se održati od 10. do 12. svibnja 2022. godine u Vodicama! Patrik Klovar Lukarić jedini je učenik iz Primorsko-goranske županije koji je ostvario plasman na Državno natjecanje, na koje će otputovati sa svojim mentorom Lorisom Rašpolićem.

Svim našim Budi ++ polaznicima želimo puno sreće i super plasmane na državnim natjecanjima!

Najnovije vijesti iz projekta

Skip to content