Istražimo zajedno svemir mogućnosti

Budi++ ekipa vlada Logo ligom

6. travnja 2023.

Ovogodišnja Logo Liga obilježena je fantastičnim uspjesima naše Budi++ ekipe! Nakon zadnjeg kola Centar tehničke kulture Rijeka potvrdio je ekipno 1. mjesto s rekordnim brojem bodova i najvećom bodovnom razlikom u odnosu na drugo plasirani tim!

Na ovogodišnjem izdanju Logo Lige sudjelovalo je čak 16 Budi++ polaznika od kojih su najuspješniji bili Josip Šebelja, koji je osvojio 1. mjesto u ukupnoj konkurenciji, i Marta Ljubić, koja je osvojila 3. mjesto u ukupnoj konkurenciji. Sjajne rezultate ostvarili su i naši ostali natjecatelji: Patrik Klovar Lukarić – 5. mjesto (ukupna konkurencija), Iva Laštro – 7. mjesto (ukupna konkurencija), Gaia Klovar Lukarić – 4. mjesto (4. razredi), Dora Španić – 5. mjesto (5. razredi), Marko Rigatti – 5. mjesto (6. razredi) i Bruno Gregur – 5. mjesto (7. razredi).

Osim super rezultata ostvarenih u ovogodišnjoj Logo Ligi, sretni smo i s rezultatima ostvarenima na Hrvatskom otvorenom natjecanju u informatici na kojemu je Centar tehničke kulture Rijeka sudjelovao sa čak 17 natjecatelja (8 u kategoriji osnovnih škola i 9 u kategoriji srednjih škola). Najbolji Budi++ natjecatelj na ovogodišnjem HONI-u je Borna Gudac koji je zauzeo 1. mjesto u kategoriji 6. razreda, dok je Josip Šebelja zauzeo 8. mjesto u kategoriji 8. razreda, a Simeon Stefanović 7.mjesto u kategoriji 4. razreda srednje škole.

 

Ovim putem čestitamo svim našim polaznicima na odličnim rezultatima, kao i njihovim mentorima koji predano rade s Budi++ ekipom kroz čitavu godinu!

Najnovije vijesti iz projekta

Skip to content