Istražimo zajedno svemir mogućnosti

Budi++ radionice za mlade

6. listopada 2021.

Stigle su nam i radionice za mlade! Imaš između 16 i 29 godina i želiš naučiti nešto o mobilnim aplikacijama ili web developmentu? Na pravom si mjestu! Prijavi se na radionicu po svojoj mjeri do 26. listopada i dođi u CTK po svoju dozu znanja!

 

MOBILNE APLIKACIJE ZA MLADE

Na ovom tečaju mladi će kroz praktične primjere i zanimljive projekte naučiti kako izrađivati jednostavne mobilne aplikacije koristeći se Flutter-om. Tečaj se sastoji od predavanja i vježbi te završnog projekta, a namijenjen je mladima od 16 do 29 godina. Od polaznika se očekuje aktivan angažman te samostalan rad na zadacima i projektima uz predavanja i vježbe.
Tečaj započinje 20. listopada, a održavat će se srijedom i petkom od 18:45 do 20:45 u prostorima CTK Rijeka (Školjić 6, Rijeka, 1. kat).

 

WEB DEVELOPMENT ZA MLADE

Tijekom ovog tečaja polaznici će naučiti kako izrađivati jednostavne web aplikacije te će se upoznati s jezicima web-a (HTML, CSS, JS). Nastava se sastoji od predavanja i vježbi te završnog projekta. Tečaj je namijenjen mladima od 16 do 29 godina. Od polaznika se očekuje aktivan angažman te samostalan rad na zadacima i projektima uz predavanja i vježbe. Tečaj će se održavati srijedom i petkom od 16:30 do 18:30, s početkom 27. 10. 2021. u prostoru CTK Rijeka (Školjić 6, Rijeka, 1. kat).

 

Na tečajeve se možeš prijaviti ovdje!

 

Broj polaznika na radionicama ograničen je na 15, stoga požuri!

 

CTK Rijeka osigurava pridržavanje svih propisanih i preporučenih mjera, a ukoliko dođe do promjene mjera i nemogućnosti održavanja tečaja uživo, tečajevi će se nastaviti online u dogovoru s profesorom.

Najnovije vijesti iz projekta

Skip to content