Istražimo zajedno svemir mogućnosti

Budi++ ekipa ponovno među najboljima

14. prosinca 2023.

Jučer je naša Budi++ ekipa prisustvovala dodjeli nagrada Hrvatskog saveza informatičara u Zagrebu. Tom prilikom nagrađeni su najbolji učenici s Hrvatske Logo Lige i Hrvatskog otvorenog natjecanja u informatici za školsku godinu 2022./2023., pa su tako nagrade primili i naši polaznici – Marta Ljubić za 3. mjesto u LOGO ligi (8. razred) i 3. mjesto u ukupnom poretku, Josip Šebelja za 1. mjesto u LOGO ligi (8. razred) i 1. mjesto u ukupnom poretku i Borna Gudac za 1. mjesto na Hrvatskom otvorenom natjecanju u informatici.

Ponosni smo na činjenicu da je Centar tehničke kulture Rijeka i ove godine osvojio prvo mjesto u ukupnom ekipnom poretku LOGO lige, a čak četiri Budi++ polaznika svrstala su se u najboljih 7 natjecatelja u ukupnom poretku – već spomenuti Josip Šebelja i Marta Ljubić, te Patrik Klovar Lukarić (8. razred) koji je zauzeo 5. mjesto u ukupnom poretku, i Iva Laštro (8. razred) kojoj je pripalo 7. mjesto ukupnog poretka.

Posebno nas veseli i vijest da se Budi++ ekipi od ove godine pridružuje i Nikola Vlašić, učenik Osnovne škole Čavle, koji se u Centru tehničke kulture Rijeka pridružuje na radionicama programiranja! Bravo ekipa i dobrodošao Nikola!

Najnovije vijesti iz projekta

Skip to content