Istražimo zajedno svemir mogućnosti

Budi++ ekipa odlična na Državnom natjecanju iz informatike

26. travnja 2023.

Budi++ ekipa i ove je godine ostvarila sjajne plasmane na Državnom natjecanju iz informatike koje je održano od 18. do 21. travnja u hotelu Imperial u Vodicama. Svih naši natjecatelji ostvarili su plasmane među prvih 10 u svojim kategorijama, a najbolje su se plasirali Borna Gudac, koji je zauzeo 2. mjesto u kategoriji Algoritmi (6. razred), Simeon Stefanović koji je u Osnovama informatike za srednje strukovne škole zauzeo 2. mjesto i Iva Laštro (8. razred) koja je zauzela 3. mjesto u kategoriji Logo.

Čestitamo i ostatku Budi++ ekipe koji je također ostvario odlične plasmane: Karlo Saršon (Logo, 5. razred) – 7. mjesto, David Kanić (Logo, 5. razred) – 9. mjesto, Marta Ljubić (Logo, 8.razred) – 4. mjesto, Patrik Klovar Lukarić (Logo, 8.razred) – 6. mjesto, Josip Šebelja (Logo, 8.razred) – 7. mjesto, Josip Šebelja (Algoritmi, 8. razred) – 10. mjesto, Adrian Skomerža (Algoritmi, 2.razred) – 10. mjesto i Simeon Stefanović (Algoritmi, 4. razred SŠ) – 4. mjesto.

 

Ponosni smo na sve naše natjecatelje, kao i na njihove mentore Jakova Tomasića, Simeona Stefanovića i Lorisa Rašpolića koji su vrijedno radili s Budi++ ekipom tijekom čitave godine.

Najnovije vijesti iz projekta

Skip to content