Istražimo zajedno svemir mogućnosti

Otvorene prijave na nove radionice projekta „Stori po svoju“

5. listopada 2022.

Trenutno su u tijeku upisi u nove dvije radionice koje se provode u sklopu projekta „Stori po svoju“. Riječ je o besplatnim radionicama animacije i razvoja web stranica koje kreću u listopadu, a namijenjene su mladima od 19 do 29 godina.

 

Radionica animacije kreće 17. listopada, a održava se ponedjeljkom od 17:00 do 20:00 sati. Radionica razvoja web stranica kreće 19. listopada, a održava se srijedom od 17:00 do 20:00 sati. Radionice se održavaju u prostorima Centra tehničke kulture Rijeka na adresi Školjić 6, a prijavnicu na radionice možete ispuniti OVDJE.

 

Podsjećamo, „Stori po svoju“ je pilot program kojim se djecu i mlade potiče na usvajanje različitih znanja i vještina, na veći društveni angažman i stvaranje okruženja u kojem uče djelujući u svojoj zajednici, povećavajući kvalitetu života i stvarajući dodatnu vrijednost sebi i drugima.

 

Prijavitelj i nositelj projekta “Stori po svoju” je Općina Kostrena, a partneri su Grad Rijeka, Grad Kraljevica i Centar kulture Kostrena. Projekt se financira u 100% iznosu iz Europskog socijalnog fonda, Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.

Najnovije vijesti iz projekta

Skip to content