Istražimo zajedno svemir mogućnosti

Natječaj Hrvatskog fotosaveza “Blagdansko ozračje”

18. prosinca 2020.

Hrvatski fotosavez vas ovim putem poziva na sudjelovanje u fotonatječaju na temu: „Blagdansko ozračje“

 

Blagdani su pred vratima, u našim mislima, srcima i uspomenama. Nema te pandemije koja bi mogla zaustaviti širenje blagdanskog ozračja – jer ono je u nama. Ništa nam ne može oduzeti osobnu i obiteljsku radost blagdana.
No priznajemo… Ovih blagdana sve je drukčije.
Zanima nas kako ćete vi fotoaparatom ili mobitelom zabilježiti svoj doživljaj blagdana. Nekima od vas blagdansko ozračje donijet će miris tek ispečenih kolačića, blještavilo lampica, umatanje darova, okupljanje oko svečano uređenog stola punog delicija, toplina šala ispletenog bakinom rukom…
U ovo „normalno“ doba više vremena provodimo zajedno u kući, družimo se, razgovaramo i otkrivamo novu bliskost. Svi sudjelujemo u kreiranju ozračja da nam blagdani budu što radosniji, sadržajniji i nezaboravniji.
Pokažite nam svojim fotografijama kako ste vi doživjeli ove blagdane. S radoznalošću očekujemo vaše fotografije. Objedinit ćemo ih na skupnoj izložbi i tako svi zajedno uživati u različitostima tradicije i blagdanskog ozračja!

Svoje digitalne fotografije, najviše do 6 (šest) po autoru možete poslati putem WeTransfera ili Jumbo maila do 11. siječnja 2021. na e-mail adresu:
predrag.bosnar@hrvatski-fotosavez.hr

Molimo da ispunite i prijavnicu.

Natječaj je otvoren svima.
Fotografije za izložbu odabrat će žiri kojega će imenovati organizator. Izložba će biti priređena u više izložbenih prostora u Hrvatskoj, kada to okolnosti budu dopustile.

Najuspješnijim autorima žiri će u ime organizatora dodijeliti nagrade.

Nagrade se sastoje od besplatnog sudjelovanja u fotoradionicama Hrvatskog fotosaveza u Lonjskom polju, sukladno mogućnostima, prema dogovoru i kada to okolnosti budu dopustile.

Najnovije vijesti iz projekta

Skip to content