Istražimo zajedno svemir mogućnosti

Besplatno predavanje o obrazovanju u inozemstvu za školarce i roditelje

3. ožujka 2020.

Centar tehničke kulture Rijeka u suradnji s najvećom savjetodavnom agencijom za obrazovanje u inozemstvu IntegralEdu  u srijedu, 25. ožujka od 18 do 20 sati organizira besplatno predavanje namijenjeno za djecu školske i srednjoškolske dobi (ponajviše maturantima) te njihovim roditeljima.

 

U sklopu EDUmarathona 2020 imat ćemo informativna predavanja podijeljeno na dvije teme: Studij u inozemstvu te Jezični tečajevi u inozemstvu. Posjetitelji će se moći bolje upoznati s mogućnostima studiranja na stranim sveučilištima, uvjetima upisa, dobivanja stipendija i zajmova, te dobiti sve potrebne informacije koje će im pomoći u odluci je li studij vani odlična opcija za njih ili za njihovo dijete.

 

Fokusirat ćemo se na tri najtraženije zemlje kod hrvatskih studenata kad je u pitanju visoko obrazovanje vani – UK, Nizozemska i Danska te time istaknuti sve prednosti studija upravo u tim zemljama.

 

Predstavit ćemo i katalog jezičnih tečajeva u inozemstvu za djecu i odrasle. Moguće je odabrati jedan od sljedećih jezika – engleski, njemački, španjolski, talijanski, francuski, ruski ili portugalski te grupni ili individualni polazak koji polaznici mogu učiti od A1 do C1 razine na više od 200 destinacija u svijetu.

 

Posebno ćemo izdvojiti benefite učenja stranog jezika u inozemstvu, koji mogu biti od velike koristi u budućnosti. Naši obrazovni savjetnici s višegodišnjim iskustvom će biti dostupni za sva pitanja posjetitelja.

Predavanja će se održati u Centru tehničke kulture Rijeka, Školjić 6 (prizemlje) i za sve zainteresirane su besplatna, ali potrebna je prijava koja s nalazi ovdje.

Više informacija potražite na službenoj stranici gdje svi zainteresirani mogu doznati više o samoj prezentaciji i sveučilištima.

 

Dan: 25. ožujka 2020.

Vrijeme: Od 18 do 20 sati

Mjesto održavanja: CTK Rijeka, Školjić 6 (prizemlje)

 

Najnovije vijesti iz projekta

Skip to content