Istražimo zajedno svemir mogućnosti

Od ožujka nova radionica za umirovljenike – Cyber penzići

29. veljače 2024.

Od ožujka u našem Centru krećemo s još jednim ciklusom informatičkih radionica za naše umirovljenike! Sastajat ćemo se svakog drugog petka u mjesecu u 12 sati. Prvi susret održat će se u petak, 8. ožujka, u 12 sati a tema nam je korištenje iPad-a.

Sa željom da ponudimo i naprednije radionice od osnovnih upoznavanja tematikama iz digitalnog svijeta koje su važne za sve umirovljenike i omogućuju im da ravnopravno sudjeluju u svakodnevici, nakon Utorka s penzićima uvodimo i radionicu svakog drugog petka u mjesecu koju smo nazvali Cyber penzići.

Na radionicama ćemo našim penzićima ponuditi naprednijee radionice iz informatike i na taj način im omogućiti da budu u korak sa svim digitalnim novitetima. Na radionicama će polaznici moći nadograditi svoja dosadašnja informatička znanja i vještine, upoznati se s nekim novim digitalnim uređajima, programima i vještinama. Upoznat će se s iPad tablet računalom (digitalno crtanje s fotografijom kao predloškom), obradom fotografija, naprednim postavkama Word-a i Excel-a, te će otkriti svijet programiranja pomoću mikroračunala micro:bit.

Cyber petak održavat će se svakog drugog petka u mjesecu, a prvi susret zakazan je za 8. ožujka. Radionica o korištenju iPada održat će se od 12 do 13:30 sati. Svi zainteresirani mogu se prijaviti pozivom na broj telefona 051 327 155 ili mailom na vplenca@ctk-rijeka.hr.

Radionice Cyber penzići financijski podupire Grad Rijeka.

Najnovije vijesti iz projekta

Skip to content