Istražimo zajedno svemir mogućnosti

Centar tehničke kulture Rijeka plovi Rijekom tehnologije!

25. siječnja 2024.

U ponedjeljak, 29. siječnja 2024. godine u Rijeci započinje manifestacija Rijeka Tehnologije – petodnevno događanje u organizaciji Sveučilišta u Rijeci koje će ponuditi pregršt zanimljivih aktivnosti za djecu i mlade.

Centar tehničke kulture Rijeka će u sklopu manifestacije otvoriti vrata svojeg STEM laboratorija za sve građanke i građane Rijeke kako bi slobodno i bez najave mogli pregledati zanimljive STEM eksponate i okušati se u rješavanju brojnih STEM zadataka i zagonetki.

STEM laboratorij, koji se nalazi na adresi Korzo 2A, bit će otvoren za javnost u ponedjeljak, 29. siječnja 2024. od 17:00 do 19:00 sati. U njemu Vas očekuju naši mentori koji će vam biti na raspolaganju za sva eventualna pitanja i nejasnoće – na vama je samo da dođete.

Vidimo se u Centru tehničke kulture Rijeka!


Manifestaciju Rijeka Tehnologije organizira Sveučilište u Rijeci sa svojim sastavnicama: Tehničkim fakultetom, Građevinskim fakultetom, Pomorskim fakultetom, Fakultetom informatike i digitalnih tehnologija, Fakultetom za matematiku, Fakultetom za fiziku, Centrom za industrijsku baštinu, Centrom za mikro i nano znanosti i tehnologije, Centar za popularizaciju i promociju znanosti i Centrom za umjetnu inteligenciju i kibernetičku sigurnost te u suradnji s Centrom tehničke kulture Rijeka i Prirodoslovnim muzejom Rijeka.

Najnovije vijesti iz projekta

Skip to content