Istražimo zajedno svemir mogućnosti

Mi mislimo da je znanje zakon, kao i da učenje može biti zabavno.
Alati stvaralaštva trebaju biti dostupni svima.
Igrati se znači stvarati, djelovati i mijenjati sebe i svijet oko sebe.
Svojim djelovanjem mijenjamo svoju okolinu na bolje.
Previous slide
Next slide

Želiš istraživati svemir mogućnosti s nama?

Pridruži nam se! Saznaj u što se možeš uključiti odmah. Sve o radionicama koje slijede saznaj na linku.

Vijesti

litva 2024 (4)
pregrada_vodoravna_podnaslov2

Završio je 7-dnevni trening trenera u Litvi koji su pohađali naši Erik, Simeon i Martina. Trening kamp je održan u gradu Šiauliau, u sklopu projekta “Creating STEAM innovations” pod organizacijom Šiaulių techninės kūrybos centras.Polaznici su tijekom treninga učili kako kroz igru razviti dobar timski rad, kreativnost, meke vještine i logičko razmišljanje – sve vještine koje su […]

Budi-++-Vrtići
pregrada_vodoravna_podnaslov2

Nakon uspješnih jesenskih radionica robotike za najmlađe, u ožujku kreće novi ciklus. Vrijeme i mjesto ostaju isti – ponedjeljak popodne u Laboratoriju znanja CTK Rijeka (Školjić 6, prizemlje). Provedbom radionica robotike za najmlađe želimo uvesti naše najmlađe građane u svijet kodiranja te razvoj računalnog razmišljanja bez upotrebe računala. Ideja nam je da korištenjem edukativnih robotića, […]

Cyber penzići
pregrada_vodoravna_podnaslov2

Od ožujka u našem Centru krećemo s još jednim ciklusom informatičkih radionica za naše umirovljenike! Sastajat ćemo se svakog drugog petka u mjesecu u 12 sati. Prvi susret održat će se u petak, 8. ožujka, u 12 sati a tema nam je korištenje iPad-a. Sa željom da ponudimo i naprednije radionice od osnovnih upoznavanja tematikama […]

MAKEAJ

Navrati u naš Laboratorij znanja!

Laboratorij znanja je mjesto okupljanja svih zainteresiranih članova zajednice koji žele biti u kontaktu s novim tehnologijama, pratiti napredak istih, te razumjeti njihovu svrhu i primjenu u svakodnevnom životu.
NAVRATI

STEMAJ

Posjeti STEM park i STEM lab!

Smješteni u centru grada i opremljeni s interaktivnim stanicama uvest će te u svijet matematike, fizike, kemije, biologije i tehnologije.
POSJETI

VOLONTIRAJ

Postani naš volonter!

Želiš proširiti svoja iskustva i doprinijeti svojoj zajednici a nisi siguran kako da to učiniš? Odgovor je jednostavan.
VOLONTIRAJ

Donatori

BUDI U TOKU!

Nemoj propustiti zbivanja u i oko CTK Rijeka!

Često postavljana pitanja

Jesu! Radionice koje provodimo u Centru tehničke kulture Rijeka financirane su iz europskih fondova ili putem nacionalnih donatora i jedinica lokalne samouprave, stoga je njihova provedba u potpunosti besplatna za naše korisnike.

E-mail potvrde o primitku prijave šaljemo u trenutku popunjavanja radionice. Ne morate se brinuti, e-mail s potvrdom uvijek ćete dobiti na vrijeme – nekoliko dana prije početka aktivnosti na koju ste se prijavili.

Prostor Centra tehničke kulture Rijeka moguće je koristiti na više načina:

1. Pružamo mogućnost najma prostora, pa ste tada slobodni koristiti naše prostore u vaše osobne ili poslovne svrhe. Ukoliko ste zainteresirani za najam prostora javite nam se na info@ctk-rijeka.hr.

2. Kao polaznik naših radionica slobodni ste koristiti prostor u kojemu se provodi radionica zajedno sa svom opremom koja se nalazi u njemu. Opremu možete koristiti samostalno ukoliko ste iskusni, a ako niste iskusni netko iz našeg tima će vam pomoći.

3. Ukoliko imate bilo kakvu ideju koju želite istraživati/izrađivati, a naš prostor, oprema ili znanje bi vam dobro došli – javite nam se! (info@ctk-rijeka.hr)

Naravno. Iako se naši poslovni prostori nalaze na dvije razine – prizemlju i prvom katu zgrade, osobe s poteškoćama u kretanju mogu koristiti sve prostore jer u vlasništvu imamo vozilo za kretanje osoba s invaliditetom, tzv. gusjeničar. Također, prizemlje je opremljeno i toaletom za osobe s invaliditetom te je na ulazu izgrađena rampa koja omogućuje slobodan ulaz i izlaz iz prizemnog prostora.

Centar tehničke kulture Rijeka uvijek je otvoren za suradnju i za nove ideje. Ukoliko ste zainteresirani za bilo kakav oblik suradnje s nama javite nam se na info@ctk-rijeka.hr!

Centar tehničke kulture Rijeka nalazi se u Rijeci, na adresi Školjić 6 (prizemlje i 1. kat).

Skip to content